Societat

Solidaritat

Argentona presenta un muntatge per lluitar contra el Parkinson

El teatre de La Sala d'Argentona serà l'escenari avui d'un muntatge teatral amb finalitat solidària. L'entrada serà gratuïta, però els donatius que es recaptin es destinaran íntegrament a l'Associació Parkinson Maresme. L'autor del text en què es basa el muntatge és Oriol Colomer, que, en una entrevista a Ràdio Argentona, ha explicat que la idea li va sorgir després de perdre els seus avis. “Vaig escriure-ho per necessitat personal”, explica Colomer. El text el va treballar posteriorment amb un grup de joves de l'Aula de Teatre de Mataró i la seva posada en escena va tenir un gran impacte.

Per aquest motiu, representants de l'Associació Parkinson Maresme van pensar que era una bona proposta per portar-la a La Sala d'Argentona i poder representar-la amb una finalitat solidària. El muntatge en qüestió, titulat Els avis neixen amb arrugues, aborda la relació entre nets i avis sense caure en els tòpics carrinclons. La representació d'aquest espectacle anirà a càrrec d'alumnes de l'Aula de Teatre d'edats compreses entre els 13 i els 15 anys. La funció està previst que comenci a les sis de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia