Societat

Més seguretat a Vilobí amb una doble tanca

El consistori intenta evitar que els ensurts a l'hora de creuar una via acabin en accident

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar ha instal·lat una doble tanca (de color negre i groc) per millorar la seguretat dels vianants en un encreuament del centre del municipi. El consistori pretén evitar que els “ensurts” que hi ha hagut a tocar del carrer Sant Josep no derivin en accident, assenyala el regidor de Mobilitat, Quim Vivas, del Grup Municipal Independent (GMI).

El consistori ha invertit un miler d'euros en la doble tanca que dificulta creuar un pas de vianants. En aquest tram l'Ajuntament també ha instal·lat recentment una pilona per fer que els vehicles que transiten pel carrer Sant Josep hagin de passar per la calçada. De vegades, trepitjaven la vorera per estalviar-se dos ressalts. Les dues mesures haurien de reforçar la seguretat, considera l'equip de govern. “Aquesta és una mesura més en la línia de reforçar la seguretat en aquest punt del nucli urbà de Vilobí”, sosté Vivas en una nota de premsa municipal.

A prop de l'escola

La doble tanca de seguretat és a la cruïlla entre el carrer Sant Josep i la travessera de Cal Niso, molt a prop de l'escola Josep Madrenys i de l'accés a la plaça Nova. “La mainada que va al col·legi de vegades travessa el carrer molt ràpid i, d'ensurts, n'hem tingut moltíssims”.

Vivas recorda que fa uns mesos van fer reunions amb veïns del sector amb vista a reordenar l'entorn de la plaça Nova. “Vam detectar que hi havia inquietud per aquesta cruïlla, i al final amb aquesta tanca intentem millorar la seguretat”, assegura el regidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia