Societat

Vint colles continuen la gresca carnavalesca a la Ressaca de Tossa de Mar

Més de 1.300 persones desfilaran a la gran rua, que enguany repartirà prop de 8.000 euros en premis

La festa carnavalesca no para. Els aficionats al carnaval tenen una cita aquest cap de setmana a Tossa de Mar on, després de posar fi als actes més tradicionals del carnaval, arriba la Gran Ressaca, una gran festa per acomiadar de la millor manera el carnestoltes. Hi haurà moltes activitats: masterclass de zumba carnavalesca, el gran sopar de colles de carnaval, cercavila, batucada... I l'esperada Gran Rua de la Ressaca del carnaval de dissabte a la tarda, amb sortida de la rambla Joan Maragall, seguint per av. Ferran Agulló, av. Catalunya i acabant davant del parc de bombers. Hi ha inscrites vint colles, entre carrosses i comparses, amb més de 1.300 persones desfilant, que aspiraran a prop de 8.000 euros en premis. S'espera una de les edicions més multitudinàries i espectaculars, ja que les colles locals i algunes de les convidades han guanyat premis a altres rues. “La gent continua amb ganes de festa i espera tancar de la millor manera possible el carnaval, i res millor que la Ressaca de Tossa”, recomana l'organització, que prioritza la qualitat per sobre la quantitat a l'hora de muntar la rua. També destaquen el prestigi del jurat amb “membres entesos i de fora del municipi, per evitar problemes i favoritismes amb les puntuacions”. Per la seva banda, el regidor de Festes, Ignasi Sallés, explica: “Hem treballat molt per aconseguir posar el nom de Tossa com un dels llocs de referència del carnaval a la província i, a dia d'avui, podem dir que és una realitat.” Després de la rua, la festa continua al pavelló amb el concurs de coreografia, un acte característic de la vila on els participants han de mostrar una coreografia davant del jurat. Finalment es fa una gran festa a l'altura de l'esdeveniment amb l'entrega de tots els premis.

Amb la llarga programació i el bon temps que es preveu, l'Ajuntament espera un cap de setmana atapeït de visitants, que a l'hora dels àpats poden optar per la campanya gastronòmica El Carnaval i la Cuina del Bacallà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia