Societat

gastronomia

Torredembarra recupera la cuina dels ranxets

Sípia amb romesco, bull amb allada i pebre, musclos a la marinera i fideus amb seitons són alguns dels plats que oferiran els divuit restaurants participants en la nova campanya Ranxets, la cuina a Torredembarra, que engega l'Ajuntament de Torredembarra i que durarà tot l'any. Amb aquesta iniciativa es pretén reivindicar la gastronomia tradicional del municipi creant una marca pròpia. De fet, la idea sorgeix del llibre de receptes autòctones que porta el mateix títol que la campanya i on es troba un recull de plats que sempre han estat presents en la dieta dels torrencs. L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va explicar que “amb el temps, la imatge gastronòmica del municipi s'havia anat desdibuixant”, i van optar per promocionar els plats que ja feien els restaurants.

El 19 de març s'iniciarà la campanya amb una mostra de ranxets amb degustació i beguda a tres euros. La jornada inclourà un showcooking, un concert de jazz, un taller infantil de cuina i activitats per als més petits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia