Societat

SOCIETAT

Quarta manifestació a favor de les dones a Perpinyà

La cursa de les Hirondelles, que vol lluitar per l'igualtat salarial dones-homes, es farà el 30 d'abril

La quarta edició de la Cursa de les Hirondelles tindrà lloc el diumenge 30 d'abril de 2017, a partir de 9h30, a Perpinyà. La competició es compon de dos circuits, un de 5km i l'altre de 10km al centre de la vila. La cursa es pot fer corrent o caminant. Aquesta cursa és organitzada per l'associació Les Cagettes i la seua principal responsable n'és Florence Le Corre. L'objectiu de la manifestació és d'aplegar el màxim de dones possibles per reivindicar la igualtat dels salaris entre dones i homes. Les precedents edicions van comptar més de 300 participants. Totes les dones, a partir de 14 anys, poden participar a la cursa.

Aquesta manifestació serà realitzada durant dos dies. El primer dia hi haurà les curses i el segon tindran lloc activitats esportives diverses com ioga o cross training. Totes les dones que reivindiquen la igualtat poden participar encara que no siguin grans esportistes. Els organitzadors insisteixen sobre el fet que “tots sabem que la igualtat de salaris entre dones i homes és un problema encara molt actual : les dones perceben un 25% menys que els homes per un mateix treball. És justament per aquesta raó que s'organitzen curses i manifestacions per defensar els drets de les dones.” /Cassandre Galabert, 1er any Llicenciatura Català/ UPVD.

Article publicat segons el conveni entre El Punt Avui i la Universitat de Perpinyà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia