Societat

Oci

140 pilots a la segona Mollerussa Drone Party

Els drons tornaran a aixecar el vol al recinte firal de la capital del Pla d'Urgell en el marc de la segona edició de la Mollerussa Drone Party que tindrà lloc aquest cap de setmana, del 31 de març al 2 d'abril. Un total de 140 pilots –50 més que a la primera edició– d'arreu de l'Estat i també de França podran entrenar-se i competir durant 48 hores ininterrompudes. Un fet que situa l'esdeveniment com un dels més importants en el seu àmbit.

Per tal de donar sortida a aquest augment de participació, s'ha ampliat l'espai de competició habilitant també el Pavelló del 125è Aniversari. Els visitants podran veure el desenvolupament de les diferents curses, en les quals competiran 8 pilots a la vegada, els quals s'aniran classificant durant el cap de setmana fins arribar a la gran final que tindrà lloc diumenge a les 14 hores.

A banda de les competicions, la Mollerussa Drone Party disposarà d'un espai al Pavelló Verd on mitja dotzena d'empreses relacionades amb la venda de drons i diferents accessoris podran oferir els seus productes. També s'organitzaran diversos tallers i el conjunt del certamen es podrà seguir en streaming.

L'esdeveniment obrirà portes dissabte de les 10 del matí a les 9 del vespre. Diumenge l'horari establert és de 10 a 3. El preu de l'entrada per als visitants és de 2 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia