Societat

Empuriabrava celebra els 50 anys amb segell de Mariscal

El cartell oficial de l'artista valencià variarà els colors amb la programació de cada temporada al llarg de l'any

La programació del cinquantenari de la Marina d'Empuriabrava s'anirà desgranant al llarg de l'any 2017 amb una imatge del dissenyador i artista valencià Xavier Mariscal. L'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, va presentar ahir la campanya destacant que el cartell de Mariscal serà el cartell oficial del cinquantè aniversari i la portada dels programes de mà que s'editaran a cada estació de l'any.

El títol del cartell anirà canviant de color en funció de l'estació de l'any i el primer d'aquests programes correspon a la primavera. La gastronomia, les exposicions i debats sobre els orígens d'Empuriabrava centren la programació d'aquests tres primers mesos, que segons explica la regidora del cinquantenari, Roser Vitalla, s'ha concebut en bona part amb l'aportació dels veïns a través d'un procés participatiu. Entre els actes més destacats d'aquest primer trimestre hi ha l'exposició 50 anys d'Empuriabrava, que s'inaugura aquest divendres a l'Ecomuseu-Farinera i que s'ha concebut en forma d'itinerari per diversos espais públics del municipi. Del 5 al 7 de maig tindran lloc les jornades gastronòmiques Brava Tast. L'1 de juny es farà un sopar commemoratiu, Empuriabrava, nit d'estrelles, amb els restaurants d'estrella Michelin de la badia de Roses. Pel que fa a actes institucionals, el 26 de juny s'organitzarà la taula rodona sobre els orígens urbanístics d'Empuriabrava. La programació completa es pot consultar al portal empuriabrava50.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia