Societat

Turisme

Estrena de luxe de la nova temporada de creuers al port

reclam Ferrari Land es converteix en la principal icona de l'oferta de creuers al port de Tarragona

La nova temporada de creuers del port de Tarragona va donar ahir el seu tret de sortida amb l'arribada del vaixell de luxe Silver Muse, de la companyia italiana Silver Sea, que va atracar a primera hora del matí procedent de Marsella. Una estrena de luxe per una temporada de creuers que enguany farà “un salt important”, com va pronosticar el president del Port de Tarragona, Josep Andreu. Segons les previsions, enguany entraran al port 40 vaixells i 40.000 passatgers, una xifra que gairebé duplica la de la temporada anterior.

Per primera vegada, Costa Cruceros tindrà com a port base Tarragona tots els divendres, des del 2 de juny fins al 22 de setembre. Fins ara, tots els vaixells de creuer que atracaven feien escala a Tarragona. En aquest sentit, Andreu va remarcar la importància que té ser un port de sortida: “Molts passatgers acostumen a venir uns dies abans per conèixer la ciutat, i no només hi compren records –com la majoria de passatgers que hi fan escala–, sinó que hi pernocten, visiten el territori i fan més despesa.” Per aquest motiu, l'impacte econòmic sobre el territori de la temporada de creuers podria passar dels 700.000 euros del 2016 a més de 2,2 milions enguany. Més enllà de les xifres, Josep Andreu considera que el més important “és consolidar Tarragona com a destinació dins del sector dels creuers,” a la vegada que remarca el prestigi mundial que dona al port la incorporació de vaixells de creuer petits i mitjans.

Ferrari Land, la icona

L'arribada de Costa Cruceros a Tarragona hauria resultat més difícil si no hagués estat per l'obertura del parc temàtic Ferrari Land. El president del port va reconèixer que Ferrari “és una icona” i un dels principals atractius del territori, al costat de Tàrraco, Port Aventura, el modernisme de Reus, la Ruta del Cister o el delta de l'Ebre. El parc temàtic crearà un poder de seducció sobretot entre els turistes italians, “als quals els resulta molt atractiu visitar Ferrari Land, ja que és com un santuari per a ells”, va sentenciar.

LA XIFRA

40.000
passatgers
de creuer són els que està previst que arribin enguany a Tarragona.

El ‘Silver Muse' s'estrena a Tarragona

El vaixell de creuer italià Silver Muse va escollir ahir el port de Tarragona per fer el viatge inaugural del vaixell, estrenat el passat 3 d'abril, tot aprofitant la preobertura del parc dedicat a l'escuderia Ferrari. Arribat de Marsella, el vaixell de luxe té una capacitat per a 596 passatgers i 411 tripulants. El creuer fa 212 metres d'eslora i 27 metres d'amplada i té onze plantes. En total, la nau disposa de 223 cambres, entre les quals hi ha la royal suite i la silver suite. El vaixell disposa de tota mena de serveis, com ara piscina, restaurants, sala de fitnes, sauna, teatre, sala de jocs i ludoteca, entre d'altres. El perfil predominant dels 400 passatgers que ahir van atracar era el d'agents de viatges, periodistes o empresaris vinculats a Ferrari Land. El vaixell de creuer va atracar a la terminal portuària, a primera hora del matí, i va salpar a les onze de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia