Societat

Desvien a París un vol de Ryanair de Leeds a Girona per una emergència

L'avió fa un aterratge d'emergència quan sobrevola França perquè un passatger es troba malament

Arriba a Girona un parell d'hores després

Un vol de Ryanair procedent de l'aeroport de Leeds Bradford (Regne Unit) i amb destinació a Girona va fer ahir al matí un aterratge d'emergència a l'aeroport de París-Beauvais (França) perquè un passatger es va trobar malament i la tripulació va demanar assistència mèdica.

Segons sembla, la tripulació es va adonar del mal estat de salut del passatger quan sobrevolaven l'Estat francès i per aquest motiu va demanar poder aterrar a l'aeroport més oportú, que va ser el de París-Beauvais. En aterrar a l'aeroport, que està a prop de la capital francesa, el passatger va ser desembarcat del vol i va ser atès pels serveis mèdics, segons va informar la companyia.

Dues hores de retard

A través d'un comunicat, la companyia irlandesa va demanar disculpes als passatgers pel retard i va anunciar que l'avió tornaria a enlairar-se per continuar el viatge cap a Girona al més aviat possible. Això ho va fer, segons va informar Ryanair en la seva pàgina web, cap a les dotze del migdia, i va arribar a l'aeroport de Girona finalment cap a dos quarts de dues, en lloc de tres quarts de dotze, que era l'hora inicial prevista d'arribada. El vol havia sortit de la localitat anglesa de Bradford pocs minuts abans de les nou del matí i tenia previst arribar a tres quarts de dotze del migdia a l'aeroport de Vilobí d'Onyar.

LES XIFRES

08.25
Hora
en què es va enlairar des de Leeds l'avió amb destinació a Girona, on tenia previst arribar a les 11.45 h.
13.21
Hora
en què finalment van aterrar a Girona els passatgers que viatjaven en el vol desviat.

Girona-Leeds, una de les rutes d'estiu

La ruta entre Girona i Leeds Bradford és una de les noves destinacions d'aquesta temporada d'estiu que la companyia Ryanair va anunciar a principis d'any. Forma part de les 38 destinacions que la companyia irlandesa ofereix per a aquest estiu i que de manera interrompuda ha anat oferint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia