Societat

FC Barcelona

Perpinyà serà escenari de la Setmana Barça

Ho organitzen l’Agrupació de jugadors del Barça, l’Ajuntament de Perpinyà i la Casa de la Generalitat a la capital nord-catalana

Es preveu l’assistència de tres-cents exjugadors del Barça de totes les categories i acompanyants.

Perpinyà, la capital de la Catalunya sota administració francesa, acollirà del 12 al 17 de juny la Setmana Barça, tot un seguit d’activitats organitzada per l’Agrupació de jugadors del Barça, l’Ajuntament de Perpinyà i la Casa de la Generalitat, la delegació del govern català a la Catalunya Nord. La Setmana Barça ha estat presentada pels responsables de les institucions i organismes organitzadors, Jean-Marc Pujol, batlle de Perpinyà; Ramon Alfonseda, president del Barça Jugadors i Josep Puigbert, director de la Casa de la Generalitat.

La iniciativa de portar aquesta activitat a Perpinyà va ser del director de la Casa de la Generalitat amb l’objectiu “d’enfortir els lligams amb Catalunya Sud a través del Barça i per incrementar el coneixement de la vila de Perpinyà a nivell internacional” a través de la web del FC Barcelona, “una de les més seguides a nivell mundial” i de la difusió que té aquest acte entre els mitjans de comunicació. Del 15 al 17 de juny es preveu l’assistència a Perpinyà de tres-cents exjugadors de totes les categories i acompanyants.

Entre els actes gratuïts organitzats, hi haurà sessions tècniques de futbol dirigides a infants i també a adults; una xerrada de Lobo Carrasco, exjugador del Barça que també va jugar amb l’equip francès de Socheaux durant dues temporades i l’exposició de la maqueta del Nou Camp Nou, instal·lada a la Casa de la Generalitat perpinyanesa. En un acte dirigit a tots els aficionats blaugrana, es podran escoltar les vivències dels exjugadors del Barça i també una visita a un liceu de la ciutat. El dia 17 de juny està prevista la presència al Castellet de Perpinyà de l’autocar del Primer Equip del FC Barcelona i d’una representació dels trofeus més significatius que ha guanyat el Club, la Lliga, la Champions i la Copa del Rei d’Espanya.

Tota la informació sobre la Setmana Barça a Perpinyà es pot demanar al telèfon 00 33 468 35 17 14 i al correu [email protected]



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia