Societat

gastronomia

Sant Pol promociona la seva gastronomia

Milfulls de patata gratinada amb crema de sobrassada mallorquina, sardines escabetxades, confit d’ànec amb maduixes de Sant Pol i poma confitada o voul-au-vent amb mató i melmelada de maduixa ratafia. Són alguns dels tastos que han preparat la vintena de restaurants i establiments que participen a la quarta Mostra Gastronòmica de Sant Pol. La iniciativa també té la implicació dels pagesos de la zona, que prepararan postres amb maduixa, i la presència del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, del qual Sant Pol forma part. La cita serà avui i demà a partir de les set de la tarda al parc del Litoral, on s’hi esperen més de 2.000 visitants. Els comensals podran gaudir de música en directe i altres activitats. Avui, després de la inauguració s’oferirà el show cooking de Ramon Tarridas sobre cuina de peix de mercat i un tast de vins DP Catalunya. Al vespre serà l’actuació del duet de veu i violoncel XY i a la nit, el concert de Stradixie’s Band dins el 42è Festival de Sant Pol del Jazz Galet Club. Dissabte a la tarda s’ha previst un tast DO Alella i de cerveses Montseny i els més petits podran aprendre a elaborar cookies de la mà del forn de pa El Crostó. La música anirà a càrrec de Lorien, Ivan Durban Tio i Antiherois. Els tiquets costaran 5 € les racions, 3 € les postres i 2 € la beguda, i s’oferiran preus per lots.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia