Societat

BERGA

Concerts de folk cada dijous de juliol

Berga organitzarà concerts de folk cada dijous de juliol en el marc del festival SonaB Folk. L’objectiu de la iniciativa és dinamitzar l’activitat durant l’estiu al nucli de la ciutat. A més, l’Ajuntament vol donar continuïtat a l’oci de les tardes de dijous que en època hivernal era possible gràcies al Cicle Gaudí.

El festival va arrencar ahir amb l’actuació a la plaça del Forn de la Berguedana de Folklore Total, que va oferir un taller de danses de la Mediterrània just abans del concert. Durant el juliol els encarregats d’animar les places de la ciutat seran els grups Corrandes Són Corrandes, Ballaveu, La Carpeta i Cop de Garrot. Actuaran a la plaça de Sant Pere, la de Sant Joan, la de Maragall i la de Mossèn Huch, respectivament.

El festival disposa d’un pressupost de 7.000 euros, gràcies al consistori, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Institut d’Estudis Balears.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia