Societat

Castelló d’Empúries fa festa per Sant Llorenç

Des d’avui i fins al dia 10 la festa major de Sant Llorenç a Castelló d’Empúries desplegarà tot un seguit de propostes pels carrers i places del centre històric. Dins el programa festiu tindran protagonisme els joves, amb la 5a Gimcana Jove, el concert de música jove i la festa de l’escuma nocturna. La nota cultural la posaran la presentació de la Guia Cultural, la visita guiada de l’itinerari literari Carles Fages de Climent, la presentació del llibre Fotògrafs i fotografies de Castelló d’Empúries i la presentació del CD i concert homenatge al mestre Blanch.

Destaquen també la fira d’artesania, la XXXIII Trobada de Gegants i cercavila, el XI Correfoc, el despertada amb els Fusellers, la diada castellera o la 14a Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava. Tampoc no perdran protagonisme els espectacles d’animació infantil i els balls de festa major. Com no podia ser d’una altra manera, el castell de focs d’artifici posarà el punt i final a la festa grossa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia