Pals prepara la 37a fira de vins i caves catalans
La mostra, el cap de setmana, es completa amb el 22è tast de formatges
El pati de Ca la Pruna de Pals serà l’escenari aquest cap de setmana de la 37a edició de la Fira de Vins i Caves de Catalunya, que compartirà protagonisme amb el 22è Tast de Formatges. Els dos esdeveniments arrencaran divendres i es duran a terme també dissabte i diumenge des de les 19.30 h fins a les 23.30 h.
En la fira es podran degustar vins i caves de les diferents denominacions d’origen catalanes, amb la participació d’una seixantena de cellers amb més de cent referències diferents, entre els quals destaca la presència de molts dels cellers de la denominació d’origen Empordà.
Quant als formatges, les quatre varietats catalanes escollides seran: Cingle, de llet crua de cabra; Xiroi, semicurat elaborat amb llet crua de vaca; Ordre, de llet d’ovella, i Costa Negra, tendre de llet de vaca. La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre és l’entitat organitzadora i disposa de la col·laboració de l’Ajuntament, l’Incavi, la Generalitat, CaixaBank i el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.