Societat

Troben el cos del nen desaparegut al riu Cabriel

Bussejadors de la Guàrdia Civil troben el cadàver del menor, d’onze anys, a uns 500 metres del lloc on se’l va perdre de vista, al voltant del municipi de Venta del Moro

El petit va desaparèixer dissabte quan baixava el riu amb un matalàs inflable

El cos del nen d’onze anys desaparegut fa cinc dies al riu Cabriel ha estat localitzat aquest dimecres pels equips de rescat a uns 500 metres d’on va ser vist per última vegada amb vida, a prop de la localitat valenciana de Venta del Toro, a la Plana d’Utiel.

El cadàver ha estat localitzat poc després de les onze del matí pels submarinistes del Grup Especial d’Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil (GEAS), segons ha informat els Bombers de València.

El menor va desaparèixer quan baixava el riu amb un matalàs inflable amb un grup d’amics. Els seus companys el van perdre de vista a la zona del descens on hi ha un pi travessat. Cap a les set de la tarda van donar l’avís.

El cos s’ha trobat finalment a mig quilòmetre de la zona on inicialment es pensava que havia desaparegut, al costat d’un canyís.

La recerca s’havia reprès a primera hora d’avui després que ahir es rastregés sense èxit un tram de vint quilòmetres del riu. Els equips van pentinar de “manera mil·limètrica” tot el terreny des del punt de la desaparició fins al municipi de Villatoya i es va fer un reconeixement en helicòpter.

En l’operatiu d’avui hi han participat una vintena de Bombers; brigades forestals; voluntaris de Sagunt, especialistes en aigües superficials; bussejadors dels Bombers de la ciutat de València; Bombers del SPEIS d’Albacete, i membres de la Creu Roja. Al voltant de 75 persones han participat en les tasques de recerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia