Societat

Municipal

L’Ajuntament de Salou desestima les al·legacions dels paradistes

El ple de l’Ajuntament de Salou va desestimar ahir el recurs de reposició presentat per una quinzena de paradistes del Mercat Municipal –que representen la majoria– mitjançant el qual demanaven que s’anul·lés la posada a licitació del futur supermercat que s’ha d’instal·lar a l’edifici ampliat. El govern municipal (CiU-PSC) va rebutjar amb els seus vots el recurs, que tan sols va tenir el suport dels regidors de l’oposició. En la votació, l’alcalde, Pere Granados, es va abstenir per respecte a una de les al·legacions formulades pels venedors, ja que una de les parades del mercat pertany a un familiar seu. La majoria d’al·legacions anaven encaminades a participar en el ple de condicions del concurs aprovat en el ple del 29 de març i, més concretament, en la segona fase que té com a objectiu revitalitzar i remodelar l’actual mercat. En aquest sentit, el portaveu del grup municipal del PP, Mario García, va demanar al govern “que escolti i negociï amb els paradistes i es remodeli el mercat amb ells”, alhora que va criticar que s’estigui executant la primera fase del projecte –la instal·lació de la superfície alimentària– abans de saber com serà la segona fase corresponent a la remodelació del mercat. També va advertir que el concurs podria acabar via judicial.

El ple va començar amb un minut de silenci i una declaració institucional per condemnar els atemptats de Barcelona i Cambrils. També es va aprovar per unanimitat una moció del PP de rebuig als actes vandàlics –coneguts per turismofòbia–, que va ser presentada per tots els grups menys ERC, que, si bé hi va donar suport, creu que tenia “mala intenció” en la seva forma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia