Societat

SUCCESSOS

Carrers inundats i un mur caigut a Salou per la tempesta de dijous

Salou va ser dijous una de les localitats més afectades per la forta tempesta que va descarregar cap a les deu de la nit i que va inundar carrers i va deixar cotxes atrapats i un mur caigut. El telèfon d’emergències 112 va rebre fins a 42 trucades de poblacions de Tarragona, tot i que la majoria de les incidències van ser per problemes de trànsit i d’acumulació d’aigua en baixos. A Salou, els problemes es van concentrar en zones com ara la plaça Europa, on nombrosos vehicles es van veure sorpresos per la tromba d’aigua i hi van quedar atrapats. “El cotxe se m’ha omplert d’aigua en un minut, ni ens ho esperàvem i ens hem refugiat als comerços de la vora perquè no ens podíem ni moure”, va explicar a l’ACN una de les conductores afectades, Marisol Navarrete.

La tromba d’aigua també va fer cedir uns 50 metres de mur d’un hotel del carrer Murillo, que va malmetre quatre vehicles que estaven estacionats. Protecció Civil va activar l’alerta del pla Ferrocat després que la circulació de trens quedés interrompuda entre Tarragona i Salou. Quatre trens van haver d’estar parats a les estacions durant més d’una hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia