Centenars de majors d'Alaquàs es beneficiaran de les eixides culturals programades per l'Ajuntament

L'any passat hi van participar un total de 350 jubilats i pensionistes del municipi

L'Ajuntament d'Alaquàs ha posat en marxa la nova programació de viatges i eixides culturals destinades a les persones jubilades i pensionistes del poble. Es tracta d'un servei municipal que s'ofereix cada any per fer-los partícips de la vida social de la ciutat i donar-los l'oportunitat de gaudir del seu temps lliure. Les eixides estan programades per als mesos de gener, febrer i març. La primera tindrà lloc el 15 de gener, en què es visitarà el Museu de l'Arròs de la ciutat de València. El 29 de gener visitaran el museu, l'església i el claustre del Patriarca i la capella de la Immaculada.

Per al mes de febrer hi ha programades dues visites. En la primera, el dia 12, viatjaran fins a la vila medieval de Llíria per conéixer els banys àrabs, l'església de la Sang i l'antic forn de pa. El dia 26 de febrer aniran al Museu Històric Militar de València. El dia 12 de març realitzaran un recorregut per Atzeneta d'Albaida per visitar l'església de Sant Joan.

Els interessats podran inscriure-s'hi en el centre social Benàger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.