Societat

dotzena edició

Musiquem Lleida! torna a omplir els carrers de Lleida

El festival internacional Musiquem Lleida!, que sonarà a diferents espais del centre fins diumenge, presentarà una vintena de concerts d’una dotzena de grups provinents de tot l’Estat. L’estrena anirà a càrrec de Kahlo Piano Trio, avui divendres (18.30 h), a l’Institut d’Estudis Ilerdencs. La cloenda, diumenge, a l’Auditori Enric Granados (19.00 h), anirà a càrrec de la Coral Shalom i l’orquestra del festival.

big-fest

Mollerussa recorda els temps de Big Ben

MOLLERUSSA

El recinte firal de Mollerussa serà el marc, dissabte, a partir de les 11 de la nit, d’una festa amb la música dels anys 80 i 90. L’esdeveniment l’impulsa la Colla del 67 –integrada per un centenar de persones que fan 50 anys i que són de la capital del Pla d’Urgell o hi tenen vinculació– i es pretén recordar l’oci nocturn d’aquell moment. El preu de l’entrada és de 10 euros (anticipada) i 12 euros (a taquilla).

a l’ALTA RIBAGORÇA

12 restauradors, a les 23es Jornades del Bolet

Sort

Del 6 al 29 d’octubre, un total de dotze restauradors participen en les 23es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça. Els restaurants oferiran menús en què el bolet serà el producte principal. El president del Consell Comarcal, Josep Lluís Farrero, ha donat valor als productes locals i confia que s’incrementi el nombre de menús servits respecte a l’any passat i que s’arribi als 1.100.

9a fira de màgia al carrer

Més de 50 espectacles al Montgai Màgic

montgai

Aquest cap de setmana, Montgai serà el marc de l’actuació de més de mig centenar de mags procedents de diferents punts de l’Estat, que oferiran una vuitantena d’espectacles en 12 escenaris que s’habilitaran al casc antic de la població. Arturo el Grande, l’espectacle estrella, Enric Magoo i Raul Cameguey són els convidats especials d’aquesta novena edició. La inauguració de Montgai Màgic serà demà dissabte, a les 18 h, amb Enric Magoo i el seu Frankie. El certamen se centra enguany en la màgia còmica. Tallers infantils de màgia amb l’AMIL i espectacles de tota mena culminaran amb una conferència i gala de cloenda a càrrec del cubà Raúl Camaguey, tercer premi mundial de màgia al carrer, que oferirà l’espectacle Magia, Caribe y sol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia