Societat

Últim dia per triar on van 25.000 euros de Vilobí

Els veïns de Vilobí d’Onyar tenen fins avui per decidir on van 25.000 euros en la primera edició del pressupost participat. El consistori ha ofert un període de tres setmanes –del 25 de setembre al 13 d’octubre– als veïns, que poden omplir una butlleta i seleccionar un màxim de tres propostes (de les deu escollides per a la fase final). L’equip de govern, del Grup Municipal Independent, preveu executar les tries dels veïns sempre que no superin els 25.000 euros.

L’alcaldessa, Cristina Mundet, explica que han repartit a més d’un miler de cases del municipi les deu propostes finals. La més econòmica és la instal·lació de cinc papereres a l’anella verda del nucli de Vilobí (400 euros). La més cara és l’adequació de la tercera planta de Can Roscada com a sala de lectura (25.000 euros). Les butlletes es poden dipositar a les urnes que l’Ajuntament ha repartit, entre altres punts, al consistori, a l’escola, a l’Espai Jove, a l’estanc, a Can Berto (Salitja), a Can Marcel (Sant Dalmai) i al CAP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia