jornades gastronòmiques
Gastropirineus obre a Alp dos dies de cuina
Hi ha representats més de 220 productors i una trentena de ponents
Més de 200 participants, una trentena de ponents i 220 productors representats són les xifres de la segona edició del Gastropirineus, inaugurada ahir a Alp. Es van dur a terme diverses ponències, la presentació del projecte transfronterer CCI PirineusMed i cuina en directe com la dels cuiners representants de les cambres de comerç de Girona, Sergi Roca i Kevin Meisse (restaurant Equilibri, de Navata); Lleida, Joel Castanyé (restaurant La Boscana, de Bellvís); Pirineus Orientals, Jean Luc Planes (restaurant Planes, de Sallagosa), i Andorra, Josep Maria Troquet (restaurant Borda Raubert, de la Massana). A més, es va fer una sessió de cuina en directe de plats amb carn de conill a càrrec de David Arroyo, del restaurant La Deu, d’Olot, i Montse Sala, de Casa Turnay, d’Escunhau. El cuiner Sean Fo·ler i l’esportista d’elit Emma Roca van protagonitzar una ponència conjunta sobre cuina i esport i, entre altres coses, Pep Nogué va fer cuina de Girona Excel·lent en directe.