Societat

Idees d’alumnes de primària per millorar Cassà

En el marc de la campanya de sensibilització ciutadana Un Cassà de tothom, la setmana passada es va inaugurar l’exposició amb les làmines finalistes del concurs que pretenia que tots els alumnes de primària dels centres escolars de Cassà pensessin propostes per millorar el municipi. Els premiats van ser Gina Carbó, de cicle inicial, Queralt Carreras, de cicle mitjà, i Rosa Creus, de cicle superior. Gina Carbó, de primer de primària, proposa que la gent de Cassà contribueixi a decorar el poble posant flors als balcons. Queralt Carreras, de tercer de primària, demana la col·laboració ciutadana per millorar la circulació als carrers més estrets. Rosa Creus, de cinquè de primària, anima la gent de Cassà a participar en el club de lectura per seguir potenciant la iniciativa de municipi lector.

L’alcalde, Martí Vallès, va entregar els premis a les guanyadores el 16 de desembre i va insistir en la necessitat “d’implicar als més joves en la iniciativa de Cassà poble educador, ja que són el futur del municipi”.

Els mesos d’octubre i novembre, l’alcalde va trobar-se amb tots els cursos de primària de les escoles de Cassà de la Selva i va demanar-los ajuda i col·laboració per aconseguir un poble sostenible, modern i educatiu. Amb aquest objectiu, els va animar a participar en el concurs per repensar com es pot millorar del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia