Societat

municipal

Cornellà tindrà aquest any una nova ordenança de civisme

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Cornellà del Terri estan acabant la redacció d’una ordenança de civisme que ha de substituir la que va entrar en vigor el 1996 i que es considera que ha quedat obsoleta perquè la casuística ha canviat molt. Un cop estigui enllestit el document, l’equip de govern (CiU-Gent) el presentarà als veïns del municipi perquè hi diguin la seva i, si s’escau, se’n modifiqui algun aspecte, va avançar ahir l’alcalde, Salvador Coll. Si es compleix el calendari previst, la nova ordenança passarà pel ple municipal a la primavera i, un cop resoltes les al·legacions, es començarà a aplicar a l’estiu.

Gossos

Com que les ordenances generals ja regulen activitats com ara les que fan sorolls, així com els horaris d’obertura d’establiments, la nova ordenança cívica tractarà de qüestions com ara la problemàtica generada pels animals de companyia (en concret, gossos deslligats i les seves defecacions a la via pública), un tema que, segons Coll, és el que està generant més queixes. Els danys al mobiliari urbà són una altra de les qüestions prioritàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia