Societat

Descobrir els pobles de la Vall d’en Bas jugant

El pintor de la Pinya Josep Berga i Boix, una goja del Fluvià, la fada de la llum de Sant Ximplí, la sargantana de Santa Magdalena, el burro savi de Sant Esteve i el gnom de Sant Privat són els set personatges, reals, llegendaris i alguns d’inventats, que repten des d’avui mateix els visitants de la Vall d’en Bas a descobrir tots els racons del municipi a través d’una mena de jocs de pistes. Bas de Màgia ha estat creat per l’empresa Internatura, que ha materialitzat l’encàrrec de l’Ajuntament i de l’Associació de Turisme de la Vall d’en Bas, que han sumat esforços en un nou projecte. Està pensat per a infants, joves i famílies i, per jugar-hi, cal descarregar l’app AdventuriQ i escollir Bas de Màgia. Hi ha set rutes, una per a cada poble de la vall, i cada una gira a l’entorn d’un eix temàtic, els paisatges de l’avi Berga, els bandolers, els remences, els llocs històrics del Mallol, els atractius naturals, les tradicions i la vida a pagès. Bas de Màgia també està pensat per a escoles i ofereix material per als educadors a través del web del mateix nom.

Per seguir les rutes, planteja reptes diversos a través de jocs de pregunta-resposta, compartir fotos i comentaris i, fins i tot, repta a trobar tresors amagats amb el Geocaching. Hi ha recompenses en forma d’ofertes als negocis turístics i de restauració de la vall i també en forma d’informació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia