Directe de la granja a la taula de casa
Els productes de proximitat o km 0 van a l’alça. Els pagesos ho veuen com la manera més viable i rendible de comercialitzar el que planten o crien. Els consumidors cada vegada més volen saber d’on ve el que mengen
És un valor que no hem de deixar perdre, la gent ha pres consciència que els productes que venen de lluny no són el mateix
Si és més car [el producte] és perquè és més seleccionat i no tot s’hi val; el petit productor no fabrica com xurros
El 90% dels productors són joves, sobretot a l’horta
Els enciams que comprem poden venir de Múrcia o bé de les Franqueses del Vallès. De la mateixa manera, podem decidir amb tota llibertat si pel febrer mengem maduixes plantades i collides a Huelva o ens esperem a consumir les del Maresme quan n’és tem...
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.