Societat

Directe de la granja a la taula de casa

Els productes de proximitat o km 0 van a l’alça. Els pagesos ho veuen com la manera més viable i rendible de comercialitzar el que planten o crien. Els consumidors cada vegada més volen saber d’on ve el que mengen

És un valor que no hem de deixar perdre, la gent ha pres consciència que els productes que venen de lluny no són el mateix
Si és més car [el producte] és perquè és més seleccionat i no tot s’hi val; el petit productor no fabrica com xurros
El 90% dels productors són joves, sobretot a l’horta

Els enci­ams que com­prem poden venir de Múrcia o bé de les Fran­que­ses del Vallès. De la mateixa manera, podem deci­dir amb tota lli­ber­tat si pel febrer men­gem madui­xes plan­ta­des i colli­des a Huelva o ens espe­rem a con­su­mir les del Maresme quan n’és tem...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.