vall de camprodon

Nova temporada gastronòmica de la matança i la quaresma en dotze restaurants

L'asso­ci­ació Cui­nes de la Vall de Cam­pro­don ha ini­ciat una nova edició de la tem­po­rada gas­tronòmica de la matança i de la tem­po­rada gas­tronòmica de la qua­resma, que fina­lit­za­ran el 14 de febrer i el 7 de març res­pec­ti­va­ment. La tem­po­rada gas­tronòmica aplega aquest any dotze esta­bli­ments de res­tau­ració que pre­sen­ta­ran les seves pro­pos­tes culinàries amb pre­pa­ra­ci­ons com ara l'escu­de­lla de brou bufat, les trum­fes emmas­ca­ra­des i el tra­di­ci­o­nal garró, i, més enda­vant, amb les escu­de­lles magres, el bacallà en totes les seves for­mes i els bru­nyols de qua­resma, entre mol­tes altres pro­pos­tes. Aquesta cuina pretén recu­pe­rar i difon­dre la cul­tura gas­tronòmica basada en la sub­sistència i les esta­ci­ons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.