Societat

Setena edició de La Cuina del Bacallà de Tossa de Mar

Per setè any consecutiu, l’oficina de turisme de Tossa organitza la campanya gastronòmica de La Cuina del Bacallà, que comença avui i s’allargarà fins al 25 de març, coincidint amb els dies de quaresma. El bacallà és un plat tradicional d’aquesta època de l’any.

En aquesta edició participen els restaurants Bahia, Bahitossa, Ca la Carme, Can Carlus, Can Pini, Casa Igor, Mestre d’Aixa i Victòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]