Pego celebra aquest cap de setmana el seu Carnestoltes més participat

Des de fa mesos la gent telefona o envia correus electrònics a l'Oficina de Turisme de Pego i Les Valls per a informar-se per les dates de celebració de Carnestoltes i interessant-se per allotjaments on poder quedar-se a dormir.

La previsió és que al voltant de 200 autobusos s'arriben la nit de dissabte fins a Pego des de moltes zones del País Valencià. Una de les novetats d'enguany és que els autobusos que vinguen per la carretera d'Oliva seran desviats a la carretera de El Verger per a accedir directament al Polígon Industrial. A més, des de les 5 de la vesprada de dissabte no es podrà aparcar per les rodalies del Clot.

Una sola dada: més de 21.000 persones han consultat, només al mes de gener, el web per a assabentar-se de les dates de la festa més popular de Pego, comentava orgullosa la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor.

Una altra novetat, és que es realitzarà un rigorós control per a intentar que, des dels autobusos, no es baixen botelles de vidre. El control el durà a terme la Policia Local junt a la Guàrdia Civil. Diversos són els motius d'aquesta nova mesura; d'una banda, que el recinte que acull el Carnestoltes de Pego, el Passeig del Clot o Michel i rodalies no es convertisca en un macrobotelló i de l'altra, és pel mateix vidre, que és molt problemàtic.

Al respecte de l'organització de la festa en sí, de les zones amb música per a ballar, la Regidoria de Festes ha decidit que començarà una orquestra al Pla de la Font, des de les 10'30 fins a la 1'30 de la matinada. A la 1'30 començarà el passacarrer animat per diferents xarangues, algun de batucada i una xaranga del Carnestoltes de Montevideo.

Una vegada arribats al Passeig Michel, la gent es trobarà dos macrodiscomòbils, una en cada punta de passeig i al centre un escenari on actuaran les orquestres.

Una altra novetat que concerneix als vehicles privats, és que en aquest 2010, a partir de les 5 de la vesprada no es deixarà que hi haja cap vehicle estacionat en els carrers adjacents al Passeig del Clot. Els vehicles privats només podran estar o bé a les zones d'aparcament que estaran senyalitzades o bé a la ronda del Cementeri fins al Pérez Ramos o el Polígon Industrial on aparquen els autobusos. Mesures, totes elles, que intenten millorar l'organització del Carnestoltes als afores del Poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.