Societat

Gran pastís per la 20a Fira de Fornells

Els tres alcaldes que ha tingut la vila durant aquests anys de la mostra seran els encarregats d’apagar les espelmes

La Fira de Fornells està d’aniversari: celebra vint anys. Per això aquesta edició ha preparat un pastís d’aniversari que bufaran dissabte al migdia els tres alcaldes que ha tingut la vila durant els anys de vida de la mostra. Més novetats són una llarga jornada musical, que començarà dissabte a les 7 de la tarda amb una rua per la fira de les Balkan Paradise i continuarà fins a les 12 de la nit amb President Xai i Zapping Catalonia. Així mateix, aquest any s’habiliten una zona per a furgonetes càmper i autocaravanes a la zona d’El Molí, on es podrà aparcar lliurement i passar-hi tot el cap de setmana –el trenet turístic farà parada molt a la vora, per apropar els visitants a la fira.

Quant a la fira, té la locomoció com a eix principal, però també s’hi pot trobar un espai dedicat a l’artesania i al col·leccionisme. Així, el visitant podrà passejar enguany entre una trentena de parades d’artesans i uns dotze concessionaris de marques de cotxes, que mostraran els seus últims models. A més, en aquesta edició hi haurà també estands del sector d’autocaravanes i càmpers. Com és habitual, la mostra es complementa amb una llarga programació d’activitats, d’entre les quals destaca la zona de 4x4, la proposta que segons l’organització atreu més visitants. També hi ha una pila d’actes i mostres per a totes les edats per triar i remenar: exhibició de cotxes de trial a càrrec de GRIP Motorsport 4x4, exhibició de 4x4 de radiocontrol a escala, trens de vapor viu en un circuit, cotxes clàssics, trobades de Harley Custom i Ferrari, descarregada de slot, exposició d’objectes antics d’estació i maquetes de tren, demostració d’oficis, puntaires, exposició de flors, cercaviles, espectacles i animació al carrer, concursos... I el Roadbook 2018, un itinerari d’uns 80 km partits en dues parts, cada una més difícil que l’anterior. El recorregut, apte per a tot tipus de vehicles tot terreny, té diferents passos opcionals i de diferent nivell de dificultat, on els més atrevits poden gaudir de zones off-road al cent per cent.

Fira de Fornells

Dates: 14 i 15 d’abril

Lloc: en diferents espais (amb aparcaments)

Més informació: www.fornellsdelaselva.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia