Societat

64 dels 142 detinguts en l’operació contra la màfia armènia passaran a disposició judicial

Els Mossos i la policia espanyola realitzen més de 70 escorcolls a Barcelona, Madrid, València, Alacant, Elx i Cartagena

L’organització està relacionada amb el tràfic de drogues i armes, blanqueig de diners, corrupció en apostes esportives i altres delictes contra el patrimoni

64 dels 142 detinguts d’aquest dimarts en el marc de l’operació policial contra la màfia armènia a l’àrea de Barcelona i a altres punts de l’Estat passaran a disposició judicial en els pròxims tres dies, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Les diligències les instrueix el jutjat d’Instrucció número 2 de Terrassa.

Els Mossos d’Esquadra i la policia espanyola ha practicat entrades i escorcolls a 73 localitzacions ubicades en cinc províncies: Barcelona, Madrid, València, Alacant, Elx i Cartagena.

L’organització criminal està relacionada, segons les autoritats, amb el tràfic de drogues, d’armes, amb el contraban de tabac, amb el blanqueig de capitals, amb la corrupció en apostes esportives i amb altres delictes contra el patrimoni arreu d’Europa. La majoria dels arrestats són ciutadans armenis assentats a Catalunya, Madrid i València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia