Societat

GASTRONOMIA

Romain Fornell i Albert Adrià, al Candleight de La Gavina

Els xefs Romain Fornell, del restaurant Candlelight de La Gavina, i Albert Adrià –asseguts, a la dreta i l’esquerra, respectivament– van oferir, divendres, un sopar neoclàssic dissenyat a quatre mans i amb un menú extens, inspirat en especialitats dels dos cuiners i plats del repertori tradicional del restaurant de S’Agaró. La trobada, que ha donat lloc a planes d’anotacions i reflexions per part dels dos equips, suposa la segona edició dels festivals gastronòmics que Fornell promou a l’estiu al Candlelight.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SERVEIS

Abonament bonificat entre Tarragona i Barcelona durant el tall de Rodalies

Barcelona

Es lliuren els 19ns premis d’Educació Josep Pallach

figueres

Jornada de portes obertes al Campus de l’Experiència per segon any

CALONGE I SANT ANTONI

Els Bombers treballen amb 66 dotacions en dos incendis forestals a Cabacés i Porrera

CABACÉS
MEDI AMBIENT

El balanç de la campanya d’incendis a l’àrea de Barcelona es tanca amb 135 focs

Barcelona

Vaga indefinida dels treballadors de recollida de brossa al Baix Ebre i Montsià

TORTOSA

Fil a l’agulla per fer la segona residència pública per a gent gran

SANT CUGAT DEL VALLÈS
espai

Acaba amb èxit el primer passeig espacial privat de la història

barcelona
MEDI AMBIENT

Tret de sortida per un turisme sostenible de sol i platja al delta del Llobregat

El Prat de Llobregat