L'escriptora Gemma Pasqual participa a «Sensacions en femení» de Bellreguard

L'Associació de Dones de Bellreguard ha estat l'encarregada d'organitzar la Setmana de la Dona amb una sèrie d'activitats pensades per a aquest esdeveniment i en les que poden participar totes les dones del municipi.

Per al dissabte 6 de març està previst un recital de poesia titulat «Sensacions en femení». Aquest tindrà lloc a les 18 hores a la Casa de la Cultura i es podran gaudir de textos escrits i interpretats per dones del poble. A més a més, estarà amenitzat per La Big-Band de Bellreguard.

Aquest mateix dia, Gemmna Paqual i Escrivà, escriptora reconeguda al món de la literatura juvenil, farà una xerrada sobre la dona. I a les 22.30 hores, el grup de teatre Act i play interpretarà Diva, una actuació que combina text, dansa, vídeo i música. Aquests elements s'entrellacen per a intentar donar una visió fresca, divertida i bastant actual de la dona i de la societat.

L'Associació també té preparats per a aquesta setmana cercaviles pels carrers de la localitat i concentracions amb altres dones de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.