EL PORT DE LA SELVA (Alt Empordà)

II Fira de l'Espàrrec

Una fira amb perfum de primavera

El Port de la Selva tor­narà a rei­vin­di­car aquest diu­menge, per segon any con­se­cu­tiu, la riquesa d'un pro­ducte del ter­ri­tori i de tem­po­rada, sen­zill però amb un gran nom­bre de pos­si­bi­li­tats culinàries, com és l'espàrrec sil­ves­tre. La ini­ci­a­tiva, orga­nit­zada per l'Ajun­ta­ment amb el suport dels comer­ci­ants, res­tau­ra­dors i asso­ci­a­ci­ons locals, va acom­pa­nyada d'un ampli pro­grama d'actes, entre els quals hi ha un con­curs de caçar espàrrecs de bosc, una expo­sició de recep­tes ela­bo­ra­des amb espàrrecs bos­cans, rea­lit­za­des pels res­tau­rants i bars del poble, una xer­rada col·loqui del can­tau­tor, gastrònom i locu­tor de ràdio Pere Tàpias sobre La cuina que ens regala la natura, i una degus­tació de cro­que­tes d'espàrrecs de bosc, acom­pa­nyada d'una llesca de pa i un got de vi.

La fira es com­ple­tarà amb acti­vi­tats lúdiques i cul­tu­rals, com ara una degus­tació gratuïta de cre­mat del cap de Creus amb hava­ne­res del grup Mar d'Amunt del Port de la Selva.

14 de març. Al carrer Illa (on hi ha situat el punt d'informació), la plaça d'en Pol Nadal, la platja d'Aquí de Sota i el passeig del Mil·lenari fins al Port de Reig. De 10.00 a 18.00 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.