L'Ajuntament de Sueca disposarà d'un registre electrònic de documents

Els ciutadans podran obtindre informació i conéixer els procediments que poden gestionar des d'un terminal informàtic

L'Ajuntament de Sueca ha aprovat el reglament que regirà el registre electrònic de documents. L'entrada en vigor de la llei d'accés electrònic dels ciutadans als servicis públics i la necessitat d'adequar-ne el contingut al que requereix una administració moderna i eficaç, han fet imprescindible la realització d'este reglament que garantisca els drets bàsics dels ciutadans i una adequada prestació d'este nou servici públic. «D'esta manera, els ciutadans podran obtindre informació i gestionar les seues consultes des d'un ordinador i evitar-se els desplaçaments a l'ajuntament, fer que comprota estalvi de temps i augment del dinamisme en les gestions administratives», ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Joan Baldoví.

Únicament tindran accés al registre electrònic els documents normalitzats i aquella informació corresponent als servicis, procediments i tràmits inclosos en la seu electrònica del consistori suecà. Per a accedir al registre, els interessats hauran de disposar d'un certificat electrònic reconegut. Les persones interessades podran presentar sol·licituds, escrits i comunicacions durant les 24 hores tots els dies de l'any. El registre emetrà un missatge de confirmació de la recepció del document. L'interessat podrà descarregar el justificant generat pel registre, on figurarà la data i l'hora en què es va produir la recepció i les dades per ell proporcionades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.