Societat

Presó provisional, comunicada i sense fiança per als 5 acusats de l’agressió de dissabte

Els altres dos detinguts, menors d’edat, havien d’ingressar a centres de la DGAIA, però un d’ells va fugir quan el traslladaven

La plaça de la Vila de Santa Coloma ha congregat aquest dimarts una protesta contra “el masclisme i el racisme”

El jutjat d’instrucció número 6 de Santa Coloma de Gramenet ha rebut avui a cinc detinguts per uns fets del passat dissabte sobre dues víctimes. Un cop celebrades les compareixences, el magistrat ha acordat: presó provisional, comunicada i sense fiança. Els altres dos detinguts, dos menors d’edat, havien de ser traslladats a centres de la DGAIA, però un d’ells va aprofitar el trasllat per fugir.

Tots ells estan investigats per agressió sexual sense accés carnal i, en el cas de tres dels cinc, a més a més, per homicidi en grau de temptativa. El jutjat número 6 s’inhibeix en favor del número 5, competent per data dels fets.

Aquest matí ha tingut lloc una protesta contra el masclisme i el racisme davant de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Des de l’Ajuntament i les associacions de veïns s’ha fet una crida a la cohesió social i retreuen que hi hagi qui vulgui trencar la convivència aprofitant aquest succés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia