Societat

Detenen el presumpte autor de l’homicidi d’un home al mes de juny a Santa Coloma de Gramenet

Els Mossos han intervingut una arma detonadora modificada i gran quantitat de munició

El detingut té 20 anys i és veí de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la regió Metropolitana Nord van detenir dilluns un home per l’homicidi d’un altre l’11 de juny passat a Santa Coloma de Gramenet. El detingut, presumpte autor dels delictes d’homicidi dolós i tinença il·lícita d’armes, té 20 anys i és veí de Barcelona. Els Mossos han intervingut una arma detonadora modificada i gran quantitat de munició. Passarà aquest dimecres a disposició judicial. El dia dels fets la policia va rebre l’avís que s’havia localitzat una persona ferida de gravetat en un habitatge de Santa Coloma. Els Mossos i el SEM es van trobar el cos sense vida d’un home de 32 anys i nacionalitat dominicana (la mateixa que el detingut), ferit per arma de foc.

La DIC va iniciar llavors una investigació i va poder identificar i localitzar l’autor de l’homicidi. El 26 de novembre van establir un dispositiu policial per detenir l’homicida. Van escorcollar els domicilis que tenia a Barcelona i en un d’ells van trobar una arma i munició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia