L'ajuntament de Bellreguard signa un conveni amb el Síndic de Greuges

L'Ajuntament de Bellreguard ha signat un conveni de col·laboració amb el Síndic de Greuges amb l'objectiu de facilitar la gestió de les reclamacions dels ciutadans davant aquest organisme. El Síndic de Greuges actua, quan les persones topen amb errors o arbitrarietats en les resolucions, retards indeguts o injustificats, inexecució de les resolucions, tracte indegut o negativa a facilitar informació quan hi tenen dret. En definitiva, el Síndic té com a objectiu comprovar si els drets i les llibertats del ciutadà poden haver sigut vulnerats tant per l'administració de la Generalitat, l'administració local o, fins i tot, pels serveis gestionats per qualsevol persona mitjançant concessió administrativa.

En virtut d'aquest conveni, l'Ajuntament es compromet a remetre la informació requerida al Síndic en els terminis previstos per la llei, a més de col·laborar en la difusió pública de la figura del Síndic i facilitar la recollida de consultes i queixes a través de la pàgina web. Per aquesta raó, s'ha habilitat un espai dintre de la pàgina web municipal de Bellreguard. Aquest apartat està reservat per als enllaços amb els webs adherits, entre ells el d'aquesta Institució.

Per la seua banda, el Síndic adquireix, entre altres compromisos, destacar expressament la positiva col·laboració d'aquest Ajuntament en l'informe anual que presenta a les Corts Valencianes i mantindre un constant intercanvi d'informació sobre les resolucions que es dicten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.