La Fira de Comerç de Riba-roja concentrarà 153 expositors

La fira se celebra durant aquest cap de setmana en l'esplanada de l'antiga Fàbrica de la Pols

La directora general de Comerç de la Generalitat Valenciana, Silvia Ordiñaga, inaugurarà el proper dissabte, 24 d'abril, la X edició de la Fira del Comerç de Riba-roja de Túria, en què prendran part un total de 153 expositors. Aquests hi mostraran tota l'oferta comercial del municipi en l'esplanada de l'antiga Fàbrica de la Pols al llarg de tot el cap de setmana. A més, els visitants podran gaudir d'animació musical en directe, atraccions infantils i actuacions com la de l'Orquesta Vértigo (el dissabte 24 de abril, a les onze i mitja de la nit) .

L'organització també ofereix un servei de cangurolàndia, dirigit per monitors, per facilitar la visita dels pares a la fira on podrà tastar productes típics com embotits, pastisseria dolça i salada, vins valencians i bunyols de carabassa amb xocolate. Els bars i restaurants del municipi oferiran les seues especialitats culinàries en el Racó del Menjar.

La fira obrirà el dissabte 24 d'abril, fins a les tres de la matinada de diumenge, i de nou el diumenge des de les 11.30 h fins a les nou de la nit. Un espectacle musical infantil amb personatges de Disney a les huit de la vesprada serà el plat fort de la jornada de tancament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.