Societat

Tossa s’omple de rumba per la festa

Grups mítics de l’estil de Los Manolos i Rumba Tres compartiran escenari amb d’altres com ara Buhos o Porto Bello

Com ja comença a ser tradició, Tossa de Mar serà escenari des d’avui i fins diumenge del Festival de Rumba i Música Catalana, que arriba a la quarta edició. Coincidint amb la festa major, grups mítics de la rumba catalana com ara Los Manolos i Rumba Tres tocaran aquest vespre a l’escenari situat a la platja Gran. El plat fort de la nit arribarà al voltant de les 00:30 h quan, després de l’actuació, primer de Los Manolos (20:30 h) i després de Rumba Tres (23:00h), els dos grups s’enfrontaran a un esperat “combat rumbero”.

L’endemà, la jornada de concerts començarà amb l’actuació del grup local No Somos Ná, a les 20:30 h. Tot seguit serà el torn de Porto Bello (22:00 h), grup revelació de l’any 2017, segons la revista Enderrock, i dels calafellencs Buhos (23:30 h). Després dels concerts hi haurà sessió del discjòquei DJ Solde per tancar la nit.

Més enllà de l’activitat musical, des d’avui i fins diumenge se celebra la tercera edició de la fira del vinil al passeig Mossèn Cinto Verdaguer. Entre altres activitats, la programació de la festa major inclou també una audició de sardanes dissabte a la tarda i la XXI Travessia de la badia de Tossa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.