Societat

Pals s’omplirà de llum amb la celebració de la Nit d’Espelmes

Durant tot el cap de setmana el municipi també viurà la mostra de vins Vi a Pals, que es farà al pati de Ca la Pruna

La quarta edició de la Nit d’Espelmes de Pals tindrà lloc dissabte a la nit, després d’haver-se hagut d’ajornar el mes passat per risc de pluja. A les 21 h, aproximadament, els llums del centre històric s’apagaran i els carrers quedaran il·luminats per la multitud d’espelmes preparades per a l’ocasió.

Amb aquest ambient màgic, a les 21.30 h començaran els quatre espectacles programats, que duraran fins gairebé la mitjanit. Els assistents podran gaudir del recital de piano a càrrec d’Emma Stratton, de l’espectacle de llum i moviment de la ballarina Ester Bou i dels concerts en acústic de Versiona2 i de Jumble Sounds. A més, hi haurà un espectacle de foc itinerant pel nucli antic a càrrec de Tracey Guinsberg.

La nit de les espelmes, però, no és l’única activitat destacada que hi haurà a Pals durant el cap de setmana. Des d’avui i fins diumenge el pati de Ca la Pruna serà el marc de la mostra de vins Vi a Pals. Allà, els aficionats al vi podran gaudir des de les 19 h fins a la mitjanit de la possibilitat de degustar vins de qualitat del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia