Societat

societat

Més de 250 participants a les jornades GastroEbre

El Celler de la Cooperativa de Gandesa va ser l’escenari de les jornades professionals GastroEbre, que es van celebrar els dies 28 i 29 d’octubre, dedicades a promoure els productes i la gastronomia de les Terres de l’Ebre. L’organització valora positivament l’edició d’enguany i es felicita per la quantitat d’assistents –més de 250 persones entre tots dos dies– i per la seva diversitat, ja que, a més de gent del sector, també hi van assistir membres d’escoles de cuina de Cambrils, Tortosa, Manresa i Xerta. La jornada de dilluns es va tancar amb un sopar especial a càrrec dels cuiners amb estrelles Michelin de les terres de Tarragona dedicat al Celler de la Cooperativa de Gandesa, que enguany celebra el centenari, on també va participar la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. L’arròs, l’oli i el vi van ser el fil conductor de les sessions dels cuiners d’aquesta segona edició, que pretenia donar visibilitat als productes autòctons. Després de l’èxit d’enguany, l’organització es planteja preparar una tercera edició en un altre emplaçament de les Terres de l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Collboni: el suïcidi de les dues germanes és la “cara més dura” de la crisi

Barcelona
serveis

Mataró torna a activar el servei dels serenos a les nits fins a l’octubre

Mataró

Nous espais d’ombra artificial per fer front a les onades de calor

banyoles
medi ambient

Vilassar de Mar instal·la plaques solars a cinc equipaments municipals

Vilassar de mar

Queixes pel cablejat telefònic tirat pel terra dels camps

sant martí vell
successos

Desmantellen una organització criminal internacional per estafar avis

Barcelona
sanitat

Identifiquen el primer biomarcador per fer un diagnòstic diferencial de la demència frontotemporal

barcelona
societat

Els viatgers allotjats en apartaments turístics puja prop d’un 14% al maig

Barcelona
societat

Més de 3 tones de captures en el primer dia de pesca després de la veda a Cambrils

Tarragona