JUNEDA (Garrigues)

32è Concurs de Cassoles de Tros

De plat de feina a plat de festa

L'ori­gen de la cas­sola de tros ve dels temps en què els page­sos s'havien d'endur els ali­ments de casa per cui­nar i dinar al camp. D'aquí van sor­gir les pri­me­res mane­res de cui­nar la cas­sola de tros, amb foc de lle­nya i amb una gran vari­e­tat d'ingre­di­ents (carn de porc, cara­gols, pata­tes, espi­nacs, etcètera), però sem­pre sense arròs ni pasta, que hi estan total­ment pro­hi­bits. Al con­curs s'hi pot par­ti­ci­par de manera indi­vi­dual o per colles. La jor­nada es com­ple­menta amb una cer­ca­vila, un dinar de ger­ma­nor i una revet­lla.

23 de maig. Al recinte de la Banqueta del Canal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.