JUNEDA (Garrigues)

32è Concurs de Cassoles de Tros

De plat de feina a plat de festa

L'origen de la cassola de tros ve dels temps en què els pagesos s'havien d'endur els aliments de casa per cuinar i dinar al camp. D'aquí van sorgir les primeres maneres de cuinar la cassola de tros, amb foc de llenya i amb una gran varietat d'ingredients (carn de porc, caragols, patates, espinacs, etcètera), però sempre sense arròs ni pasta, que hi estan totalment prohibits. Al concurs s'hi pot participar de manera individual o per colles. La jornada es complementa amb una cercavila, un dinar de germanor i una revetlla.

23 de maig. Al recinte de la Banqueta del Canal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Crida ciutadana a inventariar la biodiversitat del litoral metropolità

Barcelona

Gairebé 6,3 milions en infraestructures vinculades al cicle de l’aigua a Amer

AMER

CATSA invertirà a Girona més de 300.000 euros per millorar la xarxa d’aigua

girona
llengua

Només el 3% de les escoles de les Illes s’adhereixen al pla per reduir català

barcelona

El govern dona la raó a Susqueda en el contenciós amb Osor pel Santuari del Coll

SUSQUEDA
canvi climàtic

‘Beryl’ arriba a Gran Caiman després d’afeblir-se a la categoria 3

barcelona

Ingressos zero en la prova pilot per evitar la llarga estada psiquiàtrica

Santa Coloma de Gramenet
ensenyament

Molins de Rei, Ripollet i Tarragona, entre els municipis amb més segregació escolar a primària

barcelona

Fornells i Quart planegen connectar els municipis amb una via verda

GIRONA