Noves elaboracions en les jornades de l’angula, a Pals
La falta de captures a principis de temporada n’ha retardat la data d’inici
Els restaurants de la marca de Quermany Gastronòmic han presentat les V Jornades de l’Angula del Ter i del Rec del Molí amb els quatre restaurants que hi participen, Sol Blanc, Vicus, Sa Punta i Es Portal, que aposten per noves elaboracions aprofitant el producte de proximitat i de temporada.
Joan Carles Sànchez, d’Es Portal Hotel Gastronòmic, ha remarcat la utilització que fan tots els establiments de Quermany Gastronòmic del producte de proximitat: “Apostem per la qualitat, la sostenibilitat i el producte de proximitat.” Ivan Beumala, del Sa Punta, ha destacat que “aquestes jornades serveixen per donar a conèixer que en aquesta zona de Pals - Quermany hi ha aquests restaurants que tenim obert tot l’any i on ara es pot venir a tastar angula en el seu moment òptim, amb elaboracions diferents”. Les jornades s’allargaran fins al 22 de desembre.