Societat

Carme Suñén, bisbalenca de l’any 2019

El guardó, a títol pòstum, reconeix el seu treball com a metgessa homeòpata

Carmen Suñén ha estat elegida pels ciutadans com la bisbalenca de l’any 2019 per la seva tasca com a metgessa homeòpata a la Bisbal d’Empordà i pel seu activisme feminista, com també per la seva implicació en la vida cultural del municipi, especialment en el Grup de Dones. Suñén va obtenir el 22,77% dels vots: 143 veïns van decantar-se per aquesta proposta. El reconeixement ha estat a títol pòstum, perquè la metgessa s’ha mort enguany. El guardó, obra del ceramista Ferran Gayo, el van rebre els seus fills, Pau Campos i Alba Punset, al llarg d’un emotiu acte.

“Fem un balanç positiu de la participació que hi ha hagut”, va destacar Carles Puig, regidor de Participació. Puig també explicar que aquest primer guardó al bisbalenc de l’any ha servit de laboratori: “És el primer cop que s’organitza aquest reconeixement municipal i és una prova pilot per prendre’n nota i millorar el que calgui, sempre oberts a escoltar la gent.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia