Societat

CASTELLOLÍ

Divendres, 19 de juny, 10:00h

Desconfinament de forquilla

“Els cuiners no tenim vida social, per això establim complicitat amb els col·legues”
“El Nou Urbisol de la Mercè va ser el centre d’operacions dels Mossos a la Conca d’Òdena”

La millor manera de començar el dia –amb l’obli­gació de mati­nar, sinó la cosa perd tot el sen­tit, la gràcia i la lògica dietètica– és fer-ho asse­gut davant d’un esmor­zar de for­qui­lla, en un res­tau­rant on sàpiguen de què va la cosa i amb ganes de pass...

ADA PARELLADA

Sembla ser que de Granollers al cel s’hi accedeix a través de la gastronomia i els fogons, els de la Fonda Europa, evidentment, d’on ha sortit una nissaga important de restauradors que en el seu dia van fer el salt a Barcelona. Un d’ells Ada Parellada, del Semproniana.

MERCÈ JUBANY

Hi ha somriures que identifiquen una família, i el somriure Jubany, marca d’identitat del més que reconegut xef Nando Jubany, és també la marca d’identitat de la seva germana, Mercè. Somriure i també fogons que la Mercè regenta al Nou Urbisol, al municipi de Castellolí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.