Societat

L’hostaleria de Sitges fa un pas pel medi ambient

El Gremi d’Hostaleria de Sitges i la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges s’uneixen amb Coca-Cola i Ecodes per impulsar Sitges #PelClima, una iniciativa per promoure la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i les accions per la lluita contra el canvi climàtic dins del sector de l’hostaleria. La iniciativa preveu impulsar iniciatives que permetin als negocis convertir-se en espais més sostenibles, reduir la seva empremta ambiental i contribuir, d’aquesta manera, a frenar el canvi climàtic. Un total de 46 establiments s’han unit a Sitges #PelClima i s’han identificat prop de 800 accions posades en marxa en aquesta ciutat en matèria d’estalvi d’aigua, eficiència energètica, mobilitat sostenible, empremta de carboni, consum responsable i correcta gestió dels residus. La iniciativa, impulsada per Coca-Cola i Ecodes, ha estat implementada amb èxit en diversos llocs de Catalunya, com ara Girona, Lleida i Barcelona centre, i ja s’hi han adherit més de 300 establiments fins ara.

Segons Joaquim Edo, responsable de comunicació de Coca-Cola Europacific Partners a Catalunya, “amb Sitges #PelClima, emmarcada dins del nostre programa estatal Hostelería #PorElClima, volem posar de manifest la importància i la necessitat d’abordar una gestió hostalera sostenible i a favor del medi ambient”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia