Peralada inaugura el seu nou celler, una aposta per l’excel·lència vinícola a l’Empordà
L’equipament permetrà produir 2,5 milions d’ampolles tot i que és millorar la qualitat dels vins del grup
El Grup Peralada inaugura aquest dimarts el nou celler dissenyat per RCR Arquitectes amb una inversió de més de 40 milions d’euros. El projecte, que es va començar a gestar fa 20 anys, aposta per la sostenibilitat amb uns instal·lacions integrades en el paisatge i vol ser un “llegat” per al municipi i la comarca, a més de posicionar els vins del grup i de la DO Empordà al món. El nou equipament, ubicat a l’antiga granja, permetrà augmentar la producció passant dels 1,9 milions d’ampolles actuals als 2,5 milions, tot i que la voluntat no és fer més vi sinó millorar-ne “la qualitat”. “Nosaltres ja fem vins bons però l’objectiu és fer-ne d’excepcionals”, el president del Grup Peralada.
Les instal·lacions elaborat els primers vins i aquest estiu arrencaran l’activitat enoturística.