Societat

Els turismes ocupen el carril bus C-31 per l'embús 16 quilòmetres d'aquesta via

Infraestructures

Els turismes han començat a ocupar el carril bus habilitat en la C-31 per als autobusos alternatius al servei de Rodalies tallat, donat l'embús de vehicles en aquesta via que és d'uns 16 quilòmetres aquest matí.
El Servei Català de Trànsit informa avui que la circulació és problemàtica aquest matí en la C-31, on es registren cues des de Castelldefels fins a l'Hospitalet de Llobregat.

A causa d'aquesta intensitat en la circulació, els Mossos d'Esquadra han optat per tancar l'accés des de la C-31 cap a l'autopista C-32 per no accentuar el col·lapse circulatori de les dues vies.

L'autopista C-32 registra també cues des de Castelldefels fins a més enllà de Sant Boi de Llobregat si bé la circulació és més fluida a l'entrada a la ciutat comtal.

A part de les retencions que es produeixen en les dues principals vies d'accés a Barcelona des de la comarca del Baix Llobregat, la C-32 i la C-31, també van molt carregades les carreteres secundàries que transcorren per aquesta comarca, com la que va de Sant Boi a Castelldefels.

Les cues són també destacades, encara que no tan importants, en la C-58, que transcorre pel vallès cap a Barcelona, a l'altura de Badia i Ripollet.

Xoc a la Ronda de Dalt
D'una altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona informa que un xoc per encalçament de quatre vehicles a les 06:30 hores, sense ferits greus, a la Ronda de Dalt a l'altura de Sarrià ha causat una gran retenció de vehicles en un primer moment que ha obligat a tancar diverses entrades a aquesta via per evitar que altres vehicles s'incorporessin a la mateixa i quedessin atrapats.

Els turismes accidentats ja han estat retirats i la circulació se'n va normalitzant en aquesta via tot i que encara es registra densitat en el trànsit, han indicat les mateixes fonts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.