Societat

societaT

La gastronomia del Camí de Sant Ignasi, el cap de setmana a Manresa

La capital del Bages celebra avui i demà al Museu de la Tècnica de Manresa les cinquenes Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià. Les jornades gastronòmiques d’enguany potencien l’agermanament entre el País Basc –inici del Camí Ignasià– i Manresa, on Ignasi de Loiola va arribar fa just 500 anys i on va començar els seus famosos exercicis espirituals. El mestre de pintxos Josean Merino –nascut a Azpeitia, ciutat natal d’Ignasi– i el cuiner manresà Jordi Cruz, que té sis estrelles Michelin, simbolitzaran aquesta unió. En aquestes jornades també hi participaran la xef Ada Parellada i el mestre pastisser Ignazio Egaña, creador dels pastissos Inazis. Les demostracions de cuina en directe tindran també una important presència de xefs del Bages com ara Jordi Llobet, Àlex Portales, Xaro López i Jacint Soler. El Museu de la Tècnica serà el marc d’un mercat amb una vintena de productors bagencs i bascos, amb formatges, embotits, hortalisses, olis, vins, sidres i dolços.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia